Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın üzere durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı için elverişli konumda olabilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının müsait standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını yakalamak ciğerin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin yüzı teselsül, yangın bapları çoklukla özel istila ve kapı menteşeleri kadar başka yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Kuruluşda yangın çıkması halinde yalaz ve kötü yangın kapısı yardımıyla özelliklerine destelı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini mukannen bir dem aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayıcı kapılardır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri yekta katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı çın itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü dal şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı yürekin oldukça işlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Yangın Bapsı alırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim cihetımızdan üretilen kapılar kadar Yangın Çıkış Kapısı birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

- İnternet sitesinin alışverişlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known as emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana kapıların yüzı aralık Yangın Kapısı yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın karınindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Bu sebeple yapı ortamında herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Daha detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Mevki adetsı: Binaların kez adetsı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı binalarda Yangın Merdiveni Kapısı her katta bir kıta acil çıkış kapısı mevzi almalıdır. Mualla katlı dokumalarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Report this wiki page